NEW IN | FISHERMAN’S HAT

pet-9

Hi beauty’s,
De Fisherman’s hat (of sailor cap) is de laatste tijd erg geliefd onder de bloggers en fashionlovers. Bij mij stond hij ook al erg lang op mijn wishlist. Maar omdat ik een specifiek exemplaar in mijn hoofd had, kon ik hem nergens vinden. Totdat mijn beste vriendin deze geweldige pet van Modemusthaves liet zien. Dit was namelijk precies wat ik bedoelde! En omdat ik er zo verliefd op ben, verdient deze accessoire natuurlijk een uitgebreide review en ‘how to style’ op mijn blog. Lezen jullie mee? 

Zoals ik hierboven al vertelde was ik opzoek naar een specifieke sailor cap. Ik wilde een wat stevigere variant en die was gewoon nergens te vinden! Gelukkig liet mijn beste vriendin (Kimberley, dezelfde naam whoehoe!) mij op een gezellig avondje bankhangen deze prachtige cap van Modemusthaves zien!

pet-1

pet-2

Het fijne aan deze cap vind ik dus de stevigheid. Hij is gemaakt van: 75% wol, 15% polyamide en 5% cashmere.  Wat ik ook erg mooi vind is dat deze cap van boven plat is, en dus niet rond zoals de meeste sailor caps.

pet-10

pet-3

En hebben jullie deze details al gezien? Deze borduursels zijn toch prachtig! Ook het gevlochten koord en de sailorknoopjes zorgen voor de perfecte finishing touch. 

pet-4

pet-6

pet-7

Voor deze outfit heb ik de Fisherman’s hat gecombineerd met een metallic midi skirt. De knalrode trui zorgt voor een “pop of color’ (hier heb ik trouwens een artikel over geschreven. Als je nieuwsgierig bent kan je hem hier lezen). Door deze combinatie is de outfit perfect voor de feestdagen!

Ben jij net zo verliefd op deze sailor cap als ik? Je shopt hem op de website van Modemusthaves voor €29,95! 

Wat vind jij van mijn nieuwe cap? 
𝓁𝑜𝓉𝓈 𝑜𝒻 𝓁𝑜𝓋𝑒, 𝒦𝒾𝓂𝒷𝑒𝓇𝓁𝓎
Volg:

7 Reacties

  • Kimberly
   21/12/2016 / 07:32

   Dankjewel Jessica :) Leuk dat je reageert! x

 1. 17/12/2016 / 09:37

  Wauw, echt een hele leuke outfit! Je staat er goed mee :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*