NEW IN | EDGY COWBOY BOOTS LA BELLA MODA

boots-1

Hi beauty’s,
Ik ben zo blij dat ik mijn edgy cowboy-look boots binnen heb! Ze zijn echt mijn ultieme herfst-essential en ik heb er best een tijdje op moeten wachten. Gelukkig kreeg ik ze onlangs binnen en ze zijn niet meer van mijn voeten te krijgen! Benieuwd? Lees dan snel verder…

boots-2

Deze boots zijn eigenlijk een soort “chelsea boots”. De lage hak en het elastiek aan de zijkant maken deze enkellaarsjes erg draagbaar en comfortabel. Maar daar in tegen hebben de studs weer wat weg van de Chloé klassieker. Hierdoor krijgen de schoenen net een beetje die edgy touch waar ik ontzettend van hou de laatste tijd.

boots-3

De neus van de boots is een klein beetje puntig en ook dit spreekt mij heel erg aan.

Ik vertelde jullie natuurlijk dat ik best een tijdje heb moeten wachten op deze schoenen. Dat komt omdat ik ze een hele tijd geleden bij Most Wanted had gezien. Meer helaas waren ze daar uitverkocht en heb ik heel het internet afgezocht waar ze deze stoere boots nog wél hadden. Gelukkig vond ik ze op de website van La Bella ModaZe zijn er nog in alle maten dus als je ze ook wilt kopen zou ik zeker even een kijkje nemen! Ze kosten trouwens maar €29,99. Ze zijn zeker het geld waard want ik vind ze een hele luxe uitstraling hebben.

boots-4

Ik style deze boots met een jurkje of rokje voor een wat meer girly en speelse look. Maar soms vind ik het ook leuk om ze heel stoer te combineren en dan draag ik ze met een destroyed jeans en oversized sweater.

boots-5

Kijk ook even naar de details op de hiel, echt prachtig!

Wat vind jij van mijn nieuwe fall boots?
𝓁𝑜𝓉𝓈 𝑜𝒻 𝓁𝑜𝓋𝑒, 𝒦𝒾𝓂𝒷𝑒𝓇𝓁𝓎
Volg:

16 Reacties

 1. 22/10/2016 / 09:47

  Hele leuke laarsjes! En voor dat geld kan je ze niet laten liggen, ofcourse!

 2. 22/10/2016 / 10:55

  Ze zijn echt heel gaaf! Perfect voor dit seizoen!

 3. 22/10/2016 / 12:50

  Ze zijn echt super gaaf! En de prijs valt ook goed mee! Leuk! :)

 4. 22/10/2016 / 14:21

  Zo mooi en voor zo’n lage prijs! Echt heel erg leuk.

 5. 23/10/2016 / 08:40

  Jaaa, leuk zijn ze he! Ik heb ze zelf ook, alleen de hak is net even iets anders!

 6. 23/10/2016 / 12:59

  Gaaf zeg! Ik vind ze super stoer. Ben benieuwd hoe je ze gaat combineren :) X

 7. 23/10/2016 / 13:27

  Hele mooie laarsjes en wat goedkoop! Ik snap meteen dat je ze hebt gekocht!

 8. 30/10/2016 / 18:18

  ik heb ook zoiets en ik draag ze erg graag! ik vind deze ook super tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*