Monday Is for Planning

Hi babes,

Happy Monday! Het weekend zit er weer op en dus is het tijd om de week weer lekker in te plannen! En wat is er nou leuker dan een planning maken in een marble notebook? Maar, voordat ik jullie over mijn nieuwe notebook ga vertellen moeten jullie weten dat ik al drie dagen geen koffie heb gedronken! Drie dagen guys! En dat is niet uit vrije wil, trust me! De wallen hangen ondertussen namelijk op de grond. Mijn koffiezetapparaat is dus kapot gegaan en vriend lief belooft al drie dagen dat hij er naar gaat kijken, haha! Dus mijn maandagochtend is behoorlijk zwaar.

 

Anyways, I love planning and organisation en al helemaal als ik dit in een marmeren notitieboekje kan doen! Mijn nieuwe notebook is van To Flair. Een super leuke Nederlandse webshop dat marble notebooks ontwerpt. Ik was al zo lang opzoek naar een marmeren notebook. Ik ben zelf al een aantal keren in de weer geweest met van die marmeren decoratiefolie wat uiteindelijk super lelijk werd. Ik ben gewoon niet zo goed in DIY’s, hihi! Het kwam dus echt als geroepen dat ik To Flair ondekte.

 

YOUR STYLE, YOUR LUXURY, YOUR NOTES, YOUR TO FLAIR

 

 

To Flair ontwerpt hardcover notebooks waarbij je het papier gemakkelijk eruit kunt halen wanneer dit vol is. Je kunt er dan weer nieuwe indoen waardoor je de notebook eindeloos kunt blijven gebruiken. I love it!

Als je nieuwsgierig bent geworden naar To Flair, neem dan zeker even een kijkje op hun website!

Fijne maandag babes! En o ja, geniet van de eerste (regenachtige) lentedag!

(deze post is gesponsord door To Flair)

 

xoxo

Kimberly

 

 

Volg:

6 Reacties

 1. Marije Severijnen
  20/03/2017 / 11:13

  Love marble! En wat handig dat je hem kunt refillen! Ik leef met je mee wat de koffie betreft ik had vorige week precies hetzelfde. Mijn vriendlief had het gelukkig wel iets sneller opgelost haha. Maar de eerste dag zat ik eind van de middag in de stad voor een kopje! OOPS! Leuke post meis!

  • Kimberly
   22/03/2017 / 18:49

   Haha, gelukkig dat jouw vriend dit al eerder had opgelost! Die van mij is inmiddels ook gemaakt, jeej! En dankjewel! Fijne avond! x

 2. 24/03/2017 / 15:06

  Wat een handig notitieboekje en ik ben ook dol op marble print!

  • Kimberly
   28/03/2017 / 18:30

   Jaaa love marble! xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*