MEET MY NEW ‘SALLY BLACK’ BAG | 24 FAVORITES

tas-1

Hi beauty’s,
Ik wil jullie voorstellen aan mijn nieuwe minimal cross-body bag die ik onlangs aan mijn tassenverzameling heb mogen toevoegen. Vandaag laat ik jullie zien hoe ik hem style in een everyday city outfit en natuurlijk vertel ik jullie ook waar je hem kunt shoppen! 

bag-2

Wat een beauty is deze schoudertas van 24 Favorites! 24 Favorites is een webshop dat is opricht uit liefde voor mooie luxe leren tassen en accessoires voor een nog mooier prijsje. Naar mijn idee is dat prima gelukt want ik raak niet uitgekeken. Nieuwsgierig? Neem dan zelf even een kijkje op de website.

De Sally Black is van zwart glad leer gemaakt en heeft stoere metallic details. Hij doet mij een beetje denken aan en Furla designer bag door de luxe uitstraling. I love it!

bag-3

De schoudertas heeft een hele mooie vorm. Doordat hij onderaan iets breder is kun je er gemakkelijk je telefoon, pasjes en lipstick in kwijt. De perfecte tas om mee te gaan stappen dus!

bag-4

Aan de binnenkant is ook een extra vakje te vinden waar je bijvoorbeeld nog wat briefgeld in kunt stoppen. Super handig als je net zo chaotisch bent als ik! Ik ben namelijk altijd een uur aan het zoeken in mijn tas als ik iets nodig heb, hihi.

Het fijne aan een écht leren tas vind ik altijd de geur. Dat geeft ook deze Sally Black bag net die extra feeling.

Super gave schoudertas voor een avondje uit of voor dagelijks gebruik. -24 Favorites

1477141800514

De Sally Black is zowel girly als edgy te stylen. Het gladde leer maakt de tas wat chiquer terwijl de metalen details hem net een stoere touch geven. Bij bovenstaande outfit vond ik het leuk om het edgy gevoel wat meer aan te houden. Maar door hem met een jurkje te combineren is de look ook perfect voor een date-night met mijn vriend.

bag-5

Ben jij net zo verliefd op deze schoudertas van 24 Favorites als ik? Je shopt de Sally Black hier voor €59,95. Zelf vind ik dit een prima prijs voor een echt lederen tas. Daarbij is het design tijdloos waardoor je er nog heel lang van kunt genieten!

Wat vind jij van mijn nieuwe Sally Black bag?
𝓁𝑜𝓉𝓈 𝑜𝒻 𝓁𝑜𝓋𝑒, 𝒦𝒾𝓂𝒷𝑒𝓇𝓁𝓎

Volg:

11 Reacties

  • Kimberly
   03/11/2016 / 09:52

   Thanks babe! xoxo

 1. 31/10/2016 / 10:17

  Wat een schatje! :) Perfecte tas die overal bij past <3

  • Kimberly
   01/11/2016 / 07:31

   Dankjewel! Ik ben er ook mega blij mee! :)

 2. 31/10/2016 / 10:26

  Ahww, wat een mooie!! Het is een beetje de ”look a like” van de Furla, love it <3

  • Kimberly
   01/11/2016 / 07:32

   Thanks babe! Ja! Dat vond ik dus ook :).

 3. 31/10/2016 / 14:47

  Wat een super leuke tas! Zelf vind ik het ook altijd fijn als hij van echt leer is, dan gaat hij net wat langer mee!

 4. 01/11/2016 / 21:12

  Oeh dit is echt een prachtige tas! Zoek nog wel een mooie, subtiele zwarte tas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*