IT’S TIME TO SPARKLE WITH COSTES

cos-2
Hi beauty’s,
It’s time to sparkle in deze prachtige metallic skirt van Costes! Vandaag laat ik jullie mijn favoriete x-mas look zien voor kerstavond én geef ik alle ins en outs over deze on trend metallic plissé skirt uit de party collection van Costes. Enjoy reading! 

Ik denk dat de metallic plissé rok toch wel één van de meest on trend pieces is van dit holiday season. En laat ik er nou ook helemaal gek op zijn! Vandaag laat ik jullie mijn favoriete kerstlook zien die ik ga dragen tijdens een diner op kerstavond.

cos-6

De metallic plissé skirt heeft voor mij de perfecte lengte. Ik ben met mijn 1,64 m niet heel erg lang en ik vind het dan ook fijn dat deze rok niet tot mijn kuiten (wat je bij de meeste plissé rokken ziet tegenwoordig) maar tot net over mijn knieën komt.

cos-4

De rok heeft plooien van onder tot boven dat voor een zwierige en elegante look zorgt. Het mooiste aan de rok vind ik natuurlijk dat hij metallic gold is en al van een afstandje opvalt! Het perfecte item voor een party look!

Metallic met glitters, alles mag deze kerst! 

costes-1

Naast deze te gekke rok heeft Costes nog veel meer sparkelende items in hun Party Collection, zoals: tops, jurkjes en jasjes! Ik combineer de metallic skirt met deze glitter top en mijn zwarte lammy coat. Voor de finishing touch heb ik deze look compleet gemaakt met een patched cross-body bag, sailor cap en wedge sneakers.

cps-9

Ben jij ook verliefd geworden op deze prachtige rok van Costes? Je shopt hem hier!  Wees er wel snel bij als je hem nog wilt bemachtigen!  En voor 22:00 uur besteld op werkdagen, morgen in huis! Hoe fijn is dat? Zelf heb ik hem kosteloos bij een Costes filiaal in de buurt laten bezorgen. Super handig!

Ik kan niet wachten om deze outfit te dragen tijdens het diner met mijn familie op kerstavond! I’m going to sparkle!

Wat is jouw party look?
𝓁𝑜𝓉𝓈 𝑜𝒻 𝓁𝑜𝓋𝑒, 𝒦𝒾𝓂𝒷𝑒𝓇𝓁𝓎

Volg:

9 Reacties

 1. 17/12/2016 / 21:23

  Ik vind de rok echt fantastisch en bewonder jou om jouw gevoel voor stijl. Ik had geen idee gehad hoe ik zoiets moest combineren, maar zo staat het erg leuk!

  • Kimberly
   21/12/2016 / 07:30

   Awh, dankjewel Melissa! Super lief! x

 2. 18/12/2016 / 15:11

  Wauw, ik ben verliefd op deze look, de rok staat je geweldig en je wedge sneakers maken het helemaal af. Love this! X

  • Kimberly
   21/12/2016 / 07:30

   Dankjewel :) xoxo

  • Kimberly
   21/12/2016 / 07:31

   Dankjewel girl! x

 3. 21/12/2016 / 12:55

  Die rok is echt superleuk! Heb er al een tijdje over getwijfeld in de webshop. Ik was bang dat hij wat te lang zou zijn, meeste zijn inderdaad tot op de kuit en wil zelf er juist een hebben die wat korter is. Ga hem denk ik toch maar bestellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*