DECEMBER FEELINGS

dec-4

Hi beauty’s,
Wat hou ik toch van december! Deze periode wordt natuurlijk niet voor niks:“The best time of the year” genoemd. Vandaag zet ik een aantal leuke decembermomenten voor jullie op een rijtje. En ik ben natuurlijk ook erg benieuwd naar jullie mooie en positieve momenten van de laatste maand van het jaar! 
Deze maand heeft al heel veel leuke dingen gebracht. Ondanks dat dit de drukste periode op mijn werk en met mijn blog is, probeer ik extra te genieten van deze dagen!

 

 Winterfair 
Nog voor de verjaardag van mijn schoonmoeder zijn we met z’n drieën naar de Winterfair in Rotterdam Ahoy geweest! Het was ontzettend gezellig en we hebben erg gelachen. De warme chocolade melk hoorde er natuurlijk ook bij!

dec-6

 Onze kerstboom uitkiezen 
De kerstboom uitkiezen is elk jaar weer een feestje! Dit is echt iets waar Fer en ik elk jaar weer naar uitkijken! Ferdy koos de grootste boom die er was. Ondanks mijn waarschuwingen dat de boom waarschijnlijk niet zou passen in ons huis, moest hij per se de grootste boom hebben! En toen we thuis aankwamen moest er dus weer een stuk worden afgezaagd, haha! The struggle was real!

Make it a December to remember! 

dec-3

 De X-Mas cups van Starbucks
Hier wordt je toch spontaan vrolijk van? Ik nam een heerlijke speculaas latte om de dag te beginnen. YUM!

dec-5c

December-diner
Afgelopen week hebben we een super gezellig etentje gehad met vrienden. Dit was ook echt even zo’n perfect decembermomentje!

Natuurlijk zijn er ook nog een heleboel dingen die deze maand nog leuker gaan maken, waaronder: kerst, oud & nieuw, leuke blogpakketjes, lekker eten en alleen maar gezelligheid!

Wat zijn jouw leukste decembermomenten tot nu toe?
𝓁𝑜𝓉𝓈 𝑜𝒻 𝓁𝑜𝓋𝑒, 𝒦𝒾𝓂𝒷𝑒𝓇𝓁𝓎
Volg:

8 Reacties

 1. 11/12/2016 / 17:46

  Wat een leuke momenten heb je beleefd, ziet er super gezellig uit! Ik vind december ook altijd een hele gezellige maand. Ik was gisteren in Utrecht en daar was ook zo’n heerlijke kerstsfeer, heel leuk! X

  • Kimberly
   13/12/2016 / 07:21

   Dankjewel! Ah, Utrecht is echt gezellig! Ik ben benieuwd naar het nieuwe station, hihi. xoxo

 2. 11/12/2016 / 22:55

  Wat een gezelligheid! Dat is toch ook altijd wel in December he? Zo’n leuke maand. Mijn leukste momentje was toch wel mijn verjaardag, een hoop gezelligheid

  • Kimberly
   13/12/2016 / 07:22

   Wat leuk! Nog gefeliciteerd! xoxo

 3. 12/12/2016 / 09:09

  Wat een leuke momentjes. December is echt zo’n gezellige tijd.

  • Kimberly
   13/12/2016 / 07:22

   Dankjewel! Ja hé? Heerlijk! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*