ABOUT ME

 

Hi, wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het meisje achter The Beauty Blog NL. Mijn naam is Kimberly Buiteman en ik ben een écht beautymeisje. Er zit altijd een lipstick in mijn tas, ik heb een aparte kamer voor mijn kleding en schoenen, mijn telefoon zit vol met beauty, fashion en food inspiratie (incl. genoeg selfies) en ik check mijzelf wel heel erg vaak in de spiegel. Verder ben ik geboren op: 04-04-1994 en nu dus 23 jaar oud. Op dit moment woon ik samen met mijn vriend in een schattig appartementje in Zoetermeer. Tussendoor heb ik ook nog een jaartje in Scheveningen gewoond en was ik regelmatig op het strand te vinden.

Ik heb al van jongs af aan een enorme passie voor beauty, mode, schrijven en fotograferen. Dat overigens nog altijd met de dag groeit.

Ik ben gek op uitdagingen, nieuwe dingen ontdekken en mijzelf ontwikkelen. Door middel van mijn eigen blog blijf ik altijd bijleren en mijzelf verbeteren op elk mogelijk gebied. Het leukste aan mijn eigen beautyblog hebben, is dat ik echt helemaal mijzelf kan zijn. Er zijn geen regels en alles mag! Dat is dé ultieme vrijheid voor een creatieve dromer zoals ik.

Ik ben een afgestudeerde Fashion Designer (MBO NIV.4) en een geboren ondernemer. Ik hou er van om de dynamische online wereld af te speuren naar de nieuwste trends en dit om te zetten naar mijn eigen style. Daarbij vind ik het TE gek om andere vrouwen te inspireren en motiveren. Ik probeer zo veel mogelijk uit de korte 24-uur te halen die een dag mij te bieden heeft. Mijn grootste inspiratiebron? Dat ben ik zelf. Ik maak namelijk mijn eigen keuzes, ik ben verantwoordelijk voor mijn eigen keuzes en ik haal altijd het beste uit mijzelf. Mijn dromen, dat is wat mij voortdrijft om mijn doelen te bereiken.

Lots of love,

Kimberly

2 Reacties

  1. 09/09/2015 / 20:34

    Wat heb jij een gave blog! Ik heb al een aantal hele leuke dingen gezien over het maken van nieuwe recepten! Top ben je heel dankbaar daarvoor xxx

  2. elke wolters
    04/04/2017 / 12:32

    Ik hou van je kledingstylen
    en prachtige uitleg erbij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*